Azulen Cleansing Oil 250ml

18.95

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een zachte hydrofiele olie die geschikt is voor het reinigen van een droge, vochtarme en gevoelige huid. Azulen Cleansing Oil bevat een hoog percentage Sunflower Oil met antioxidanten. Azulen en bisabolol (van duurzame origine) zorgen voor een kalmerende en verzachtende werking. De huid voelt na het behandelen zacht en schoon aan. 

Breng het product stempelend met de handen aan op het gelaat, hals en decolleté en masseer vervolgens met lauwwarm water tot er een melkachtige substantie ontstaat. Neem na het reinigen de emulsie af met een kompres. Hierna de huid met wattenschijfjes met Azulen Tonic afnemen om de laatste restanten van de cleanser te verwijderen, de pH-waarde van de huid te neutraliseren en te verfrissen.

Guajazulen: een actieve werkstof uit kamilleolie die een verzachtende, ontsteking werende en ontsteking reducerende werking heeft op de huid. 

Bisabolife (bisobolol): dit duurzaam verkregen ingrediënt vermindert irritatie en chronische roodheid en geeft de huid een zacht gevoel. 

Sunflower Oil: bevat een hoog percentage aan vetzuren die de huid hydrateren en herstellen.