Moisturizing Mask 100ml

20.95

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Dit intensieve hydraterende stay-on masker is geschikt voor elk huidtype. 

Het masker bevat de sterke moisturizer Trimoist KMF, een drie staps moisturizer die de huid 24 uur lang hydrateert, de huidbarrière verstevigt en de huid beschermt tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Aan het Moisturizing Mask is Aloë Vera toegevoegd voor de kalmerende en verzorgende eigenschappen. Moisturizing Mask herstelt de huidbarrière en de vochtbalans van de huid en beschermt het DNA in de cel tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.  De huid zal na behandeling met het Moisturizing Mask zijdezacht en gezond aanvoelen. 

Breng na het reinigen van de huid een royale laag Moisturizing Mask aan op gezicht, hals en eventueel het decolleté met behulp van een maskerkwast of met de vingertoppen, vermijd hierbij de oogcontouren. Voor een optimaal resultaat adviseren wij vooraf een van de Nouvital exfolianten te gebruiken.
Door de unieke stay on formule, kan het masker ook in de avond gebruikt worden i.p.v. een nachtcrème, verwijder het masker met een cleanser om de dag weer goed te beginnen.
Of na een inwerktijd van 10-15 minuten het masker verwijderen.
Nabehandelen met de Azulen Tonic om de laatste restjes masker te verwijderen, de pH-waarde van de huid te neutraliseren en de huid te verfrissen.

Trimoist KMF: een biomimetic 24 uurs moisturizer die gebaseerd is op het huideigen hydraterende systeem (NMF) en in een drie stappen systeem de vochtbalans effectief en intensief verbeterd in de huid.  

  • Filmvormende polysacchariden beschermen de huid 
  • Huideigen lipiden versterken de vochtbarrière 
  • Een intensieve toename in de 24 uurs hydratatie 

Biosaccharide Gum-1: deze anti-aging moisturizer beschermt de huid tegen sensorische stress van buitenaf (zoals overgevoeligheid die kan optreden bij het scrubben van de huid) en helpt de huid te herstellen.  

Aloë Vera: bevat veel natuurlijke bestanddelen zoals proteïne, mineralen en vitamines. Het heeft een goede vocht inbrengende werking en zorgt voor een zachte en soepele huid.   

Prebiotica: behoudt de natuurlijke balans van de micro-organismes op de huid, hierdoor heeft het een preventieve en een pro-actieve werking. Alle huidproblemen die voorkomen hebben een oorzaak of gaan gepaard met een onbalans in deze organismes. Het ondersteunen en behouden van deze natuurlijke balans is essentieel voor een gezonde huidflora.  

Betaine: beschermt de huidcellen tegen omgevingsstress zoals oxidatieve (UV-straling) en thermische stress (uitdroging) door het reguleren van de vochtbalans in de huidcellen.